Draktauksjon for jentefotballen

Sikre deg en av de historiske opprykksdraktene!

Stjørdals-Blink Fotball er èn klubb - fra de yngste jentene som knapt har fylt 7 år  - til A-lagsgutta som neste sesong spiller i OBOS-ligaen.

Nå kan du sikre deg en eller flere av spillertrøyene som ble brukt i opprykkssesongen og i den avgjørende 4-1 seieren mot Sola som gjør at klubben for første gang siden 1994 skal spille på det 2.nivå i norsk fotball.

Draktene vil bli signert av den aktuelle spilleren. Inntektene fra auksjonen vil gå til jentefotball-prosjektet i klubben vår.

Dette er draktene som du kan by på:

1 Daniel Hagen

30 Jakob Rømo Skille

45 Robert Williams

88 Oumar Sergio Sherif

Her kan du sikre deg en bit av vår felles stolte fotballhistorie - til deg selv eller din bedrift.

Du kan by ved å legge inn bud på Facebooksiden vår - mrk draktnr og bud. Minstepris pr. drakt (signert):300 kr.

Vi lar auksjonen i utgangspunktet gå til 15.11.

Stjørdals-Blink Fotball på facebook: https://www.facebook.com/groups/2317466158/