Fra 2020-ses: Williams til RIL

Robert Williams tar neste steg.

Stjørdalsgutten Robert Williams har i det siste 4 årene hatt veldig god utvikling. Først en periode i RBK rekrutt / akademi, spilt en rekke aldersbestemte landskamper og nå med 2. divisjonsfotball i Stjørdals Blink Fotball.

Fra 1.1.2020 er han Ranheim TF-spiller.

-Vi har lært oss å kjenne Robert, familien og ambisjonene hans godt igjennom flere år. Vi har hele tiden hatt en god dialog om Roberts fotballframtid i begge periodene hans i Stjørdals Blink. At Robert har ambisjoner som strekker seg utover det å spille 2 divisjon i Stjørdals Blink har vi vært klar over. Vi har hele tiden hatt som mål å utvikle Robert videre, samt hjelpe han til ny klubb når vi og han selv mente han var klar for det. Derfor føler vi timingen er god med en overgang til Ranheim toppfotball fra 1/1 2020. Da blir det eliteseriemuligheter for Robert. Denne signeringen er helt i tråd med intensjonen i vårt samarbeid med Ranheim toppfotball. Hvis spillere er modne for større oppgaver kan de få sjangsen. For Robert sin del er det en fin mulighet til å få matchet seg på et enda høyere nivå enn 2 divisjon. Vi ønsker Robert lykke til i ny klubb, sier Håvard Fuglem, sportslig leder Stjørdals-Blink Fotball senior.

Omtale av overgangen hos Ranheim Fotball: http://www.ranheimfotball.no/nyheter/venstreback-klar-for-ranheim