Skille og Rolstad opp i A-stall

G19-spillere gis større utfordringer.

To G19-spillere fra vår talentfulle 2001-årgang blir fra 1.aug tatt opp i klubbens A-stall.

Karl Martin Rolstad og Jakob Rømo Skille har begge overbevist A-lagets trenerteam om sitt potensiale gjennom sine prestasjoner for G19 - og 4.div-lagene denne våren.

De har til nå inngått i hospiteringsordningen som lenge har vært etablert mellom G19 og A-lag. Fremover vil de fortsatt kunne bidra på Blink II i 4.div og ved behov i G19-serien.

G19-trener Einar Arne Holm kommenterer slik:

-Øvrige aktuelle G19 spillere vil fortsatt ha muligheten for hospitering på A treninger som før. Dette er et viktig og tydelig signal til G19-spillerne om å jobbe knallhardt videre for å nå målene. Det er også veldig hyggelig og motiverende for alle som er med og bidrar til at vi skal lykkes. Og ikke minst for hele klubben og omgivelsene rundt oss.

Karl Martin Rolstad er en hurtig spiller med spennende ferdighetsnivå. Han var med i kamptropp for A-laget i seriekamp første gang i vår da det ble 2-2 hjemme mot Egersund.

Jakob Rømo Skille fikk sin A-lagsdebut allerede 17.juni 2017 i bortemøtet med Molde2 i Norsk Tipping-ligaen. Han scora sitt første A-lagsmål mot Steinkjer FK hjemme i 9-1 seieren senere samme sesong. Hittil har den kraftfulle angrepsspilleren blitt tatt ut i kamptropp til 11 A-lagskamper i seriesammenheng.

Både Rolstad og Skille er med når G19-laget senere denne måneden skal spille DanaCup.

Karl Martin Rolstad kommer til å spille med draktnr 14 mens Jakob Rømo Skille tildeles draktnr 30.

PS: Begge spillerne har eldre brødre som har spilt A-lagsfotball for Stjørdals-Blink Fotball. Simen Rømo Skille og Jens Olav Rolstad.