Samarbeidsavtale med Meråker vg.skole

Stjørdals-Blink Fotball og MVS med felles mål.

Stjørdals-Blink Fotball og Meråker vg.skole har inngått samarbeidsavtale.

-Meråker videregående skole er meget fornøyd med å inngå samarbeid med Stjørdals Blink Fotball. Dette samarbeidet gjør at vi sammen kan dra lasset rundt talentutviklingen i Værnesregionen, sier Frode Estil.  OL – og VM-vinneren i langrenn er nå idrettsfaglig leder ved Meråker videregående skole.

- Stjørdals Blink er en del av toppfotballen i Norge, noe som gjør at det blir et naturlig mål å arbeide mot «spisset toppidrettsstatus» på lengre sikt. Skolen ønsker å dele vår kompetanse og toppidrettskultur med Stjørdals Blink. Dette er en unik mulighet til å få til en helhetstankegang rundt fotballtilbudet i regionen med Stjørdals Blink Fotball som naturlig midtpunkt i dette samarbeidet, sier Estil.

Han legger til:

-Vi gleder oss til å sette i gang!

Ass.landslagstrener Per Joar Hansen ledet tirsdag en treningsøkt ved fotball-linja hos Meråker vg.skole.

Mål for samarbeidet er spisset Toppidrettsstatus for fotballtilbudet ved skolen, økt rekruttering og bedre kvalitet på skolens fotballtilbud. I tillegg kvalitetssikring av fotballtilbudet for juniorspillere i Værnesregionen.

Meråker videregående skole leier inn trenerressurs fra SBF, tilsvarende 1 økt pr uke. Dette er i utgangspunktet Einar Arne Holm, klubbens G19-trener.  Det vil bli markedsføring av skolens fotballtilbud internt i Stjørdals Blink og andre klubber i Værnesregionen

Klubbforum for G16 og J16 blir gjennomført i februar og september i regi Stjørdals-blink Fotball hvor også skolen deltar også på disse. Her vil det gå ut invitasjon til klubbene til Værnesregionen med først trening og påfølgende klubbforum.

Stjørdals-Blink Fotballs A-lag vil gjennomføre en treningsøkt i vår i Meråker. Flere A-lagsspillere vil stille som instruktører/medtrenere på en skoletrening i forkant av økta.

Stjørdals-Blink Fotball stiller med eksterne trenere som deltar på 2-5 skoleøkter pr semester. Dette er i hovedsak trenerkrefter fra A-lagsapparatet.

Det vil bli samarbeid rundt storforeldremøte på Ole Vig og skolebesøk. Elever ved MVS kan også etter avtale og plan hospitere på juniortreninger hos SBF.

Håvard Fuglem og Roar Vikvang har vært ideskapere fra klubbens side. Fuglem, selv tidligere elev ved idrettslinja på Meråker vg.skole, sier årene ved skolen betød mye for ham. Fuglem og Vikvang er tydelige på at et topp treningstilbud også på dagtid, tilrettelagt opp mot et utdannings – skoleløp, har stor betydning for utviklingen av spillere som kan prege både Blinks A-lag og evt. ta ytterligere steg i fotballpyramiden.

Signering av avtale: Meråker vg.skoles rektor Bjørg Kvannli, idrettsfaglig leder ved skolen Frode Estil, samt Stjørdals-Blink Fotballs Håvard Fuglem.

Rektor ved Meråker vg.skole, Bjørg Kvannli, forteller om bakgrunnen for samarbeidsavtalen.

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift