Sinkbøtta til Skatval

Ungt lag vant.

Sinkbøtta til Skatval

Etter å ha nyttiggjort seg utjevnings-reglene til fulle, dro Fram J14 ++ hjem seieren i søndagens Sinkbøtteturnering i Fjellhallen.

24 lag – alle kompislag – deltok i det tradisjonsrike romjuls-evenementet. 3 rene jentelag og ett mix-lag, resten gutte/herrelag.

Ungdom og voksne setter pris på dette avbrekket i julen. Ikke få er hjemme fra studier andre steder i landet og verden. Turneringens eldste var Kjell Johan Rosvoll, for mange Mr. Sinkbøtte – etter i en årrekke selv ha stått bak og for turneringen -de siste sesongene med fullt fokus på egen spillerinnsats. Det ble semifinale i år for hans lag Weldemeister.  Der røk de for nettopp Fram J14++ etter at den innledende utjevningsstraffen aldri ble besvart med scoring.

Turneringen foregikk uten skader  - med unntak av Ove Bråthen som røk den ene achillesen.

Fram J14++ besto av Sara Hastadklev, Frida Røkke, Karl Martin Rolstad, Iver Westerlund, Espen Brenne, Vilde Olsen Kulsetås, Hedda Skaug Salberg og Vilde Krøke Steinvik.

På sin vei til finalen tok de også hånd om Los Ganadores, et mannskap med hovedsakelig A-lagsspillere i Stjørdals-Blink Fotball. Fram J14++ scora på fire straffespark før kampstart. Marius Augdal & co scora fire mål iløpet av de 8 minuttene matchen varte, men røk på underdogs-prinsippet. Ved uavgjort avanserer lavest rangerte lag. Slik skapes til dels høyst uventede resultat og spenningen sikres.