TelenorXtra - også høstferietilbud !

Fotballfritidsordning for alle.

Stjørdals-Blink Fotball starter som kjent opp TelenorXtra fotballfritidsordning  - med spesielt fokus på kosthold og leksehjelp - fra kommende månedsskifte.

Det blir også et spesialtilbud i høstferien! Dette er åpent for alle uavhengig av om man tenker benytte seg av TelenorXtra forøvrig.

Høstferien:
Spesialtilbud i høstferien (uke 41 ) mandag - torsdag mellom kl 1000 - 1400.
Det vil være sportslige aktiviteter denne uke og det serveres et enkelt måltid midt på dagen.
Kostnaden er kr 500,- for hele uken.
Tilbud gjelder fra 2 - 7 klasse.

De som er påmeldt Telenor Xtra har betalt for dette gjennom egen påmelding for oktober.
Påmelding via link www.deltager.no/telenorxtra_stjordal

HALLVAR THORESEN OPPSUMMERER TILBUDET:

VIDEO-SAMMENDRAG AV INFO-MØTET:

Påmelding: https://www.deltager.no/telenorxtra_stjordal

Norges Fotballforbunds prosjektleder Hallvar Thoresen var på infomøte mandag 14.sept.

Stjørdals-Blink Fotballs TelenorXtra-sjef Marius Augdal fortalte om det fotballfaglige innholdet mens klubbens spiller - og trenerutvikler med allsidig bakgrunn, Sarmed Saify, redegjorde for kostholds-aspektet ved opplegget.

Norges Fotballforbund og Telenor samarbeider på mange områder innenfor topp – og breddefotball. Kvalitet i barnefotballen er avgjørende for breddefotballen, og er med på å skape trivsel og utvikling blant de unge. På sikt vil dette også påvirke kvaliteten i toppfotballen.

Telenor Xtra (FFO-fotballfritidsordning) vil gi et godt og kvalitetssikret tilbud til barna etter skoletid, og vi er stolte over å være hovedsamarbeidspartner for Telenor Xtra.

Det er viktig at unge gutter og jenter er i daglig aktivitet. Vi ønsker å kunne påvirke barnas motoriske, mentale og sosiale beredskap i aldersgruppen 8-12 år.

TID TIL AUTOGRAF. FAR ELLER SØNN SAKSHAUG IVRIGST? ...

Utviklingsavdelingen i NFF har ansvaret for å utvikle og gjennomføre innholdet i TelenorXtra som skal være et helhetlig skolefritidstilbud med fotball i fokus. TelenorXtra vil bli ledet og fulgt opp av en nasjonal rektor som har tilhørighet i Utviklingsavdelingen i NFF. Vi stiller krav til kvalifiserte trenere i personalet som er trygt forankret i barnefotballens verdier.

Lokaler og treningsfasiliteter skal tilfredsstille kommunale krav mht aktivitets-, -undervisnings – og oppholdsrom, garderobe og dusjmuligheter samt god mathygien Arrangørklubb vil også ha fokus på trafikksikker transport fra skole til anlegg. Det anbefales å gå eller sykle.

TelenorXtra er et tilbud til alle gutter og jenter i alderen 8-12 år. Fotballaktiviteten er sentral, men er utformet som et supplement til den vanlige fotballtreningen på ettermiddagen. I tillegg til den fysiske aktiviteten, setter vi fokus på kosthold, pedagogisk kyndig leksehjelp, fair play og trening av sosiale ferdigheter også utenfor idrettsbanen. Barna skal bli utfordret på samarbeid, selvstendighet, ansvar og planlegging.

TelenorXtra aktiviteter følger skoleåret i kommunen, og har sitt tilbud i perioden fra kl. 13.30 til kl. 16.30.

Alle deltagere er dekket av grunnforsikringen i fotballforsikringen til NFF. Dekningen er uten kostnad for den enkelte deltager. Den er eksklusiv for TelenorXtra. Se fotball.no for mer informasjon.

Visjoner:

• Skape bevegelsesglede og allsidig aktivitet.
  • Se og bli sett – gi og ta ansvar
  • Bidra til gode vaner: kosthold, lekser og samarbeid.
  • Utvikle norsk fotball.

Alle TelenorXtra får:

• Bag
  • Strømper
  • Shorts
  • T-skjorte
  • Treningsdress: bukse og jakke
  • Et måltid pr. dag der innholdet er i tråd med retningslinjer for næringsrik kost
  • Tilrettelegging for gjennomføring av leksehjelp.

I januar 2012 lanserte NFF treningsokta.no, et nettsted hvor klubber, trenere, foreldre og utøvere blant annet kan finne skreddersydde treningsøkter, tilpasset de ulike alderstrinnene. På treningsokta.no har foreldre og spillere bl.a. tilgang på kompetanse og informasjon vedrørende planlegging og gjennomføring av fornuftige treningsøkter. Her vil også all informasjon angående TelenorXtra ligge.

TelenorXtra-klubbene er de første i landet til å ta i bruk e-læring i utdanning av fotballtrenere. Alle TelenorXtra-trenere skal gjenomgå et e-læringskurs som sikrer kvalitet i aktiviteten og forståelsen for hvordan barn trives og lærer best.

Meld deg på TelenorXtra og bli del av et sunt og utviklende miljø basert på trygge og forutsigbare rammer.

Påmelding: https://www.deltager.no/telenorxtra_stjordal

Noen glimt fra Hallvar Thoresens karriere i PSV :