Team Markus til topps

Vinner av Integreringscupen 2014.

Integreringscupen i Stjørdalshallen samlet 19 lag med spillere fra en rekke nasjonaliteter.

Åpning ved Fida Afif:

Team Markus med A-lagsgutter fra Blink vant.

Det sosiale, møtet mellom mennesker, er langt viktigere enn resultatene ute på banene i denne tradisjonsrike turneringen. Stjørdals-Blink Fotball og Frivilligsentralen Stjørdal samler mennesker med ulik bakgrunn: «vanlige stjørdalinger», 2.divspillere i Blink, enslig mindreårige flyktninger, brannmenn, politi, politikere, mennesker med bakgrunn fra Eritrea, Etiopia, Burma og mange flere nasjoner – til vennlig kappestrid om ballen.

19 lag deltok i årets utgave.

En av utallige scoringer under turneringen:

I finalen møttes Team Markus og Lokomotiv Stokmoen  - sistnevnte et lag også med aktive fotballspillere – juniorspillere fra egen klubb.  Seniorspillerne vant 8-2.

-Dette var gjennomkjøring for oss, det er Sinkbøtta vi sikter oss inn på, kommenterte Lokomotivs manager Jakob Tromsdal. ​