HINT vant PRIX-cupen

24 lag deltok.

HINT vant PRIX-cupen

Stjørdals-Blink Fotball og Frivillighetssentralen arrangerte integreringscup for 5. året lørdag. HINT vant.

24 lag deltok. Spillerne har svært ulik bakgrunn. Enkelte er 3.div-spillere, Jakob Tromsdal ble matchvinner i NM-finalen G16, mens andre har tilknytning til rusomsorg og asylmottak. Prixcupen handler om møte mellom mennesker.

Stokkmoen-coach Edvard Salberg måtte se at 1.plassen glapp.

I finalen møttes Stokkmoen under ledelse av Edvard Salberg ett av lagene Trafikklærerskolen mønstret. De blåkledde tenåringene fra sentrum var nok også i egne øyne favoritter i finalen, men det ble tap 0-1 mot studentene som hadde Svein Albert Riise som sin største profil. (Stopper på Stord).

Det er grunn til å gi honnør til en liten, men driftig arrangørstab under ledelse av Kjell Erik Hammer. Janne Finanger, John Stensdal og May Larsen Hammer håndterte kiosken på utmerket vis mens Roger Finanger og Dag A. Gamst (sistnevnte debut i Blinksammenheng) leverte solid innsats som speakerduo. Den ivrigste av dem alle nevner vi til slutt; den alltid entusiastiske Fida Afif!

PS: Jonas Sjømæling hadde mønstret en dommerkvartett med rutinerte pipeblåsere (inkludert seg selv) som knapt gjorde en feil iløpet av turneringen.