Amdal med full kontroll

Mannen uten stress-gen.

Lars Amdal gjør ingentig halvveis når han tar på seg arrangøransvar i regi Stjørdals-Blink Fotball. Med den sjeldne egenskapen det er å prestere bedre jo mer støy og stress det er rundt ham, blir det alltid gode resultat når han har hånd om noe.

Han hadde hovedansvar da Blink tok imot RBK i NM foran 3400 tilskuere, har styrt de frivillige i Sjampions Lig med stø hånd - og til sommeren venter overoppsyns-rolle for staben som skal stå for vakt og servering i regi Stjørdals-Blink Fotball under EM-runden rally der i juni.

Amdal er helikopterpilot i Luftambulansen yrkesmessig. Bildene av en spektakulær landing fyker nå rundt på nettet.

Her er VG-nett: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10109810

PS: Sønnen Håkon (1993), arrig forsvarsspiller i Blinks A-stall, har forøvrig arvet egenskapen ikke å la seg stresse. :-)