Fyll tanken på Shells Blinkpumper

Kronene ruller inn til BLINK når Dere fyller på pumpe 5 og 6 hos SHELL STJØRDAL.

FOTO: Jørgen Sollihaug fyller bensin med Nina Korstad fra Shell, daglig leder i Stjørdals-Blink Fotball og Steinar Leirvik fra Shell som ivrige tilskuere i bakgrunnen. FOTO: STJØRDALENS-BLAD.

Blinkpumpa i drift

Shell Stjørdal har  to bensinpumper hvor du støtter Stjørdals-Blink Fotball samtidig som du fyller tanken. For hver liter drivstoff som fylles fra pumpe nummer 5 og 6 flyter det fire øre i Stjørdals-Blink Fotballs retning.

-Det fylles årlig rundt 500 000 liter fra hver pumpe, forteller Steinar Leirvik. Han driver bensinstasjonen. Forrige uke ble pumpa dekorert med Blinklogo.

Avtalen omfatter bla. også salg av vaskekort samt Shell sponser shortser for alderbestemte lag i klubben.

-Dette er en viktig avtale for oss, påpeker daglig leder i Stjørdals-Blink Fotball, Jan Morten Totland.

Bonusutbetalingen til klubben berører ikke kundenes andre rabattordninger.

Stjørdals-Blink Fotball setter stor pris på at Shell Stjørdal på denne måten "pumper penger" inn i fotballen - noe som er med på å sikre aktivitetstilbudet for de 350 spillerne.

Se mer info i vedlegget øverst til høyre.